søndag 24. november 2013

Besteforeldres skattekammer....

 
Så utrolig heldig jeg er som har besteforeldre som har å mange små og store skatter som de ønsker å gi videre. Min kjære bestemor kommer med den ene fine tingen etter den andre og ønsker at jeg skal ta vare på dem fordi hun vet hvor stor interesse jeg har for alle disse gamle skattene - og vet at det vil bli tatt godt vare på. 
Var på Home and Cottage og kjøpte meg en settehylle for alle de små tingene som jeg gjerne vil skal synes. Tror jeg må kjøpe en til, for det begynner å bli en del nå!
Jeg fikk også en "løyert", som min kjære bestemor ble tullet inn i når hun skulle sove da hun var baby- Selvfølgelig måtte den opp på veggen!!! Og for en vakker dekorasjon. På bildet ser dere både løyerten og settehyllen (som forøvring er fyllt opp med enda flere ting etter bildet ble tatt).
 
Har jo som nevnt før en veldig flink mann som får til alt han ønsker å få til. :) For en stund siden kjøpte vi et gammelt vindu som vi egentlig ikke visste helt hva vi skulle gjøre med.. Helt til han nevnte at vi kunne ha det på soverommet! Så han hev seg rundt og sagde, skjære, snekret og styret på... Og resultatet ble en utrolig artig og sjarmerende detalj på rommet!


Slik ble det altså seende ut fra soverommet, og på andre siden der arbeidsrommet er måtte det jo selvfølgelig også fikses... Og slik ble det:
Flinke, flinke mannen min som får til ALT!!!:)

Slenger på et bilde på slutten fra gangen som vi synes var litt naken og tom uten noe på veggene. Så etter litt tenking og spekulering (om omrokkering og flytting på hyller og bilder) endte vi opp med dette lille "stillebenet" på veggen av en gammel hylle, maleri fra min kunstnertante og bilder av ungene :

 
 

 Ha en flott søndag allesammen!!! Bare 1 måned igjen til jul nå!!!!:)2 kommentarer:

  1. Her var det koselig! Besøk meg også, vel! Se for eksempel det populære innlegget mitt om handling: http://camilla-camillasblogg.blogspot.no/2012/09/ok-er-du-klar.html

    SvarSlett