mandag 26. august 2013

En herlig sommer går mot slutten!

Da kom tiden for innekos, litt bedre tid med pc'en og inneprosjekt. Vi har hatt en alldeles fantastisk sommer, så tiden har blitt brukt utendørs fra morgen til kveld. 
Selvfølgelig har det vært endel stelling i hagen, men årets sommer har blitt brukt til å finne ut hva vi har lyst til å gjøre med hagen til neste år. Det er en stor tomt, så mulighetene er mange!!! Vinteren får gå med på planlegging og idèmyldring. ;)

Ellers så har utebod/verksted og garasje fått seg en skikkelig overhaling, så nå begynner det å bli virkelig på stell! Det er fantastisk godt å ha sånt unnagjort før frosten setter inn. Så nå har far i huset en stor og flott bod/verksted som han kan holde på med sine prosjekt i, mens jeg kan sitte inne på arbeidsrommet å pusle med kortlaging. ;) 

Vi har i løpet av sommeren fått oss et par turer til en plass med MASSE drivved. Snakk om å være i drivved himmelen. :D Mannen har for eksempel lagd en flott bilderamme til et bilde vi fikk i bryllupsgave, og det ble et kjempeflott resultat. Vi fant også materiale som han skal lage en hagebenk av, blir spennende å se... Så er det litt andre småprosjekter som knaggrekker, bilder, pynt og sånt. Blir fint å sysle med til vinteren.

Nå er vi også på utkikk etter gamle trekasser til et prosjekt på ene stueveggen. Fikk lyst på litt forandring, så da flytter man på noe og får opp noe nytt. Artig artig. :) 

Og HELDIGE oss fikk tak i teglstein/murstein idag! Vi har ikke helt funnet ut hva vi skal gjøre med den enda, men vi har lenge vært på utkikk etter det fordi vi har lyst til å prøve å snike dem inn i interiøret en eller annen plass... Over kjøkkenbenken kanskje? Vi får se!

Rammen som min flinke mann har laget!!

Veggprosjektet!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar