onsdag 13. februar 2013

Prosjekt, prosjekt prosjekt!!

Hva kaller man det... Mange baller i lufta??
Isåfall så er det en del baller som flyr omkring her. :) Lamper, ny peis, stoler, soverom, maling... Joda, vi har nok å henge fingrene i! Men så er vi jo også veldig godt i gang også.

 Den nye peisen er montert, men det ble litt venting på flisene, så det ble nødløsning inntil videre siden det er så kaldt ute at vi måtte ta peisen i bruk. Nå er flisene kommet, så nå venter vi bare på mildværet slik at vi kan sette igang å legge fliser på platået der peisen står! 

På soverommet ville vi bytte ut takplafonden som hang der når vi flyttet inn for å få en lampe som står i stil med resten av soverommet... Da fant vi ut at vi har så mange lykter, så mannen min har "bygd om" en lykt til en elektrisk lampe - som snart er klar til opphenging. Blir spennende å se det ferdige resultatet. Det er så artig å sette sitt eget preg på rommene i huset, og og finne på litt originale løsninger slik at man har noe som kanskje ikke alle andre har.

 Og når vi snakker om lamper... Vi som følger med på "Hver gang vi møtes" har selvfølgelig lagt merke til de tøffe Norgesglass lampene de har der. Så i går var vi innom bruktbutikken og kjøpte Norgesglass, på Clas Ohlsson og kjøpte stoffledninger med farge (rød, sort og sort/hvit stripete) og vips så hadde vi fått oss ny taklampe i stuen!! Så enkelt, og SÅ utrolig tøft! Det ble et stemningsfullt lys og samlingen av de tre lampene satte et stilig særpreg i sofakroken. :) Så har vi kjøpt oss en herlig ny sofa som passet så godt inn i stua at en skulle tro at den var som skapt for oss. Artig når man kommer over noe som man blir så fornøyd med!:)

Jeg legger ut litt bilder  fra soverom og stuen. Fra soverommet er det litt før og etter maling av veggene, men siden vi ikke er helt ferdig med å male dørene enda, så kommer det et "etter" bilde så snart vi er ferdige med dem.;)De flotte Norgesglass lampene!!Her har vi beiset med Tyrilin Varde interiørbeis, lekker farge!

4 kommentarer:

 1. Fine lamper ♡ Hopp på min utfordring og vis meg din peis :)
  Fortsatt fin fin dag til deg.
  Klem Caroline

  SvarSlett
 2. Takk for det, vi er superfornøyde med resultatet av lampene!! Nå er det ventet mildvær framover, så da håper jeg vi får flislagt under peisen.. Håpe håpe!!!! Ha ei kjempefin helg!!

  Klem fra Marte :)

  SvarSlett
 3. Hei Marte :)
  Lampa var kjempefin!!! Jeg har tre norgesglass klar til å henges opp. Men! jeg mangler ei plate for å ha i taket, og da lurer jeg på....hva har du brukt?

  Håper på svar :)
  Mvh Linda

  SvarSlett
 4. Hei Linda! Vi brukte rett og slett et trefat som jeg hadde kjøpt på home and cottage som bare sto og samlet støv!!:) Borret hull gjennom de tre føttene under fatet og stakk ledningene gjennom.. Så fikk vi bruk for det også!!!:)

  SvarSlett