tirsdag 29. januar 2013

Fra gammelt til nytt

Her er rød og grønn malingen pusset vekk...

Så har den fått et lag med hvitmaling....

Og vips så har stolen blitt til et staselig nattbord!
Der var jammen stol 2 av 3 ferdig. Vi valgte å male denne fordi etter pussing så vi at det ikke var brukt samme materiale som på den første, så vi synes ikke den var fin nok til å bruke etter kun malingsfjerning.
Så vi ga den et par strøk med hvit maling, og det ble kjempelekkert! Den passet veldig godt inn som nattbord på det nyoppussede soverommet (skal legge ut bilder når det er HELT ferdig der inne.).

Det var trehvite vegger på soverommet som var ubehandlet, så vi valgte å bruke Tyrilin interiørbeis farge Varde på de 2 veggene som bestod av treverk. Vi er utrolig fornøyde med resultatet, snakker om at et strøk med beis skulle utgjøre en SÅ stor forskjell!!! 
Listene og dørene ble hvitmalte, og sto i en lekker kontrast til de beisede veggene. På veggen fikk også det gamle speilet jeg fikk av min bestemor komme til sin rett, ble så flott at! 

Mannen er i full gang med å mekke taklampe, det er en lykt som skal til pers denne gangen. Blir moro å se resultatet når den er ferdig og hengt opp! Tror det blir veldig, veldig bra. Er litt stas å kunne lage ting selv av det man harm da blir det ihvertfall noe unikt! 
Bilder av det helt ferdige rommet kommer etterhvert. ;) 

Ha en super dag!

1 kommentar:

  1. Stolen ble kjempefin, og de beisede veggen var virkelig stilig!
    Gleder meg til å få se bilder fra hele soverommet.

    Ha en fin dag!

    Klem Marit

    SvarSlett