fredag 11. januar 2013

Nytt år, nye muligheter!

Der har vi jammen gått over til 2013... Altså, ny runde med å huske på å skrive riktig årstall!! Blir vel å skrive 2012 en stund fremover før jeg blir vant med å bytte ut 2 tallet med 3 tallet. :)

Vi hadde en rolig og fin feiring til det nye året med god mat, nydelig fyrverkeri og spente unger. De gleder seg allerede til neste nyttårsaften...!! Blir en stund å vente da, men de som venter på noe godt venter ikke forgjeves!;)

Vi hadde en kjempekoselig jul, det var flott å få samlet familien her hos oss på julaften. Det ble en fin dag fra begynnelse til slutt. God mat, god drikke, spente unger, nissebesøk, pakkeåpning i 4-5 timer og tilslutt slitne barn og slitne voksne. Sånn det skal være!!!:) 

Ellers har det vært farting rundt hele jula, slik det bruker å være. Da var det godt å bare være hjemme og ha en rolig overgang til det nye året, tror faktisk ungene og synes det var godt å roe litt ned.

Så nå ligger et helt nytt år framfor oss, og jeg gleder meg til et helt nytt år å styre og stelle i huset. Allerede 1. nyttårsdag startet ommøbleringen!!! Og nå er mannen igang med oppussing av den nye peisen vi skal ha inn i stua, det gledes. ;)

Ønsker allesammen et godt nytt år!!

Den gamle skuvsenga er kommet ned i stua!

Den flotte julegaven fra mannen <31 kommentar:

  1. Vakkert og interessant :-) Gir deg ros for din kreativitet.
    Mormor

    SvarSlett