fredag 9. november 2012

Vintertid...

Da er det bare å innfinne seg med at vinteren er kommet for å bli for denne gang. Et tykt hvitt teppe omringer oss på alle kanter til glede for alle små og noen store. :) 
Her en natt hadde det kommet store mengder snø, og tanken på å måtte ut å måke snø tidlig på morgenen var rett og slett ulidelig. Så plutselig hørte jeg en fantastisk lyd... en traktor! Og hvem andre enn vår kjære nabo hadde tatt seg tid til å frese innkjørslen når han var en tur ute med traktoren. Gjett om det blir julegave på han i år!! What a lifesaver.:)
 
Tiden blir flittig brukt innendørs på nye prosjekter, og redigering av andre prosjekter. ;) Litt flytting på ting, henge opp gardiner der man til å begynne med egentlig ikke skulle ha gardiner. Utrolig hva man får tid til å tenke på når man er hjemme i mammapermisjon! Men nå  blir det travlere tider, poden har funnet teknikken med å forflytte seg rundt på golvet, så nå er det bare å passe på at ting han ikke skal ha tak i ligger å slenger. Men du verden det er artig å følge med på utviklingen, hvordan den plutselig skyter fart! Før vi vet ordet av det så løper han rundt i full fart her. Det ligger jammen noe i det å nyte babytiden, for plutselig er den over. 

Og jammen er det mindre enn en mnd til 1. desember... Hvor blir tida av?! Ser frem til en magisk måned hvor vi skal skape nye tradisjoner i vårt eget hus. Tradisjoner som er bare våre og som barna våre skal ta med seg videre i livet når de engang får sine egne hus. Det skal bakes, lages julepynt, vaskes i krinkler og kroker (ikke så morsomt som det andre, men men...) og selvfølgelig har vi noen prosjekter vi håper å få ferdig til jul! Vi har en  Dovre peis som  vi håper å få klar til jul. Den må monteres, pusses, smøres og få nytt glass, så er den good to go. Har også tapetsert en vegg i gangen med slik drivved tapet fra storeys, så vi håper å få beiset/malt resten av gangen før jula kommer. Så det er nok å henge fingrene i!

Legger til litt flere bilder fra herligheten vår! Ha en fin fin helg allesammen!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar