lørdag 19. mars 2011

Hobby og sånt

Da var det lørdag igjen... Hvor ble uka av?? Synes det nettopp var lørdag...  Tanken på at vi allerede har passert midten av mars er LITT skremmende, det var jo nettopp jul!!! Tida flyr altfor fort, nesten så jeg skulle ønske vi hadde en ekstra måned i løpet av året slik at man får gjort alt man har planlagt...

Værgudene var ikke helt på vår side idag.... Har hatt en uke med strålende sol og flott vær, men det er klart at når helgen og fridagene kommer - så kommer også snøen! Og jeg som er så klar for at snøen skal forsvinne slik at våren kan komme.... snø som smelter, vårblomster som stikker seg fram her og der og trigger lengselen mot sommer. Men snart!!! Smører meg med tålmodighet og venter i spenning på hva de neste par månedene vil komme med!!!

I mellomtiden får man fylle tida med hobbyer og andre morsomheter. En annen hobby jeg har i tillegg til interiør er scrapbooking, det går for det meste i å lage kort til forskjellige anledninger... 

Forlovelses - kort

Årets morsdagskort


Synes det er litt mer koselig å gi et hjemmelaget kort, da ligger det litt mer arbeid bak enn å bake plukke ut et i butikken! Og så setter de som får de så stor pris på det, er jo ingen andre som har et maken kort. ;)  
Det morsomste er å ta guttene med på kortlagingen, slik at de også får gi et kort de har laget helt selv. Da er de bra stolte!!
Guttene i full sving med korteneEllers så strikker jeg litt (MEGET begrenset), det går mest i halser... :) Er med i en liten "hekleklubb" hvor det både strikkes og hekles, og selvfølgelig har vi juleverksted når det nærmer seg jul. Er så utrolig koselig å ha en slik kveld innimellom og bare treffe gode venninner, spise noe godt, prate om løst og fast... kvalitetstid!!!!!! 


Halsene jeg har strikketHa en flott helg allesammen!!!! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar