mandag 28. februar 2011

Hva er det med mandager?

Skulle tro at dersom man har hatt en relativt innholdsrik helg hvor man sto opp tidlig og stresset seg nesten helseløs gjennom dagene, så skulle det være ganske greit å komme seg opp på en mandagsmorgen?!!? Ja, og samtidig komme seg gjennom den uten å føle seg om man er tygd og spyttet ut? :)
Med to barn i huset så er det heller sjeldent at jeg sover lenge om morgenen... Så jeg kan jo ikke skylde på det heller, at jeg sover lenge om morgenen i helgene....
Nei, det er jammen noe med mandager som jeg ikke er helt fornøyd med, og gir den en pekefinger og et strengt blikk!

Men det å kan sette seg ned på kvelden når ungene er lagt.... med en god kopp te, pledd og et interiørblad... Da er mandagen plutselig ikke så ille likevel! Da er det kvalitetstid!
Det går mest i Jeanne D'Arc Living , Bonytt , Rom 123 , Bo Bedre , Boligdrøm og Vakre hjem og interiør . Det er så utrolig mye inspirasjon å hente!!!!

Jeg har lenge gått å siklet på Tolix stolene... hmmm, er det noe man kan ønske seg til 30 - årsdagen tro???
Fasongen, utformingen, fargene... Veldig tiltalende lekkerbiskener!!!

 Her er min favoritt:

Tolix stol i patinert metall og farge Brut verni Brilliant
Tolix er en klassiker designet av franske Xavier Pauchard i begynnelsen av 1900 tallet. Stolene blir fremdeles produsert i Frankrike. Tolix stolene er kjent verden over, og har overlevd alle de ulike stilarter de snart 100 siste år. Tolix-stolene er både tidløse, pene og praktiske og er ofte avbildet i interiørblader. Stolene med sitt enkle utseende passer inn i et landlig hjem like godt som i et enkelt minimalistisk hjem. Stolene/ er populære å bruke som spisestoler til alle typer bord, eller alene på badet, i stuen, i gangen, på kontoret eller på et barnerom.


Så vet dere det!!:)
Ha en fortsatt fin mandags ettermiddag og kveld, nå kan vi se fram til at mandagen snart er over og resten av uka kan starte!:)

2 kommentarer:

 1. Velkommen til "blogglandia"
  Håper du vil trives.
  Kjempegøy at du la deg som følger hos meg!
  Klem

  SvarSlett
 2. Synes du har en kjempefin blogg Tine, blir spennende å følge deg fremover!
  Takk for kjempekoselig velkomst.:)

  Klem tilbake <3

  SvarSlett