søndag 8. juni 2014

Hjemmelagd!

Endelig er mannens taklampe prosjekt ferdig, og FOR et vakkert resultat!!:D Drivved, lamper fra home and cottage og en god dose kreativitet og høy handyman-faktor... jeg er strålende fornøyd! Spisestuen fikk plutselig et helt nytt og personlig preg, og med sesongens vakre peoner til pynt på bordet så ble det riktig så staselig.

I tillegg er jeg så heldig å ha en kjempeflink svigersøster som er en tryllekunstner med strikkepinnene. Til jul fikk vi to flotte lysglass med strikkede trekk rundt, som skaper en utrolig koselig og sjarmerende stemning når lysene er tente.

Har nytt noen flotte sommerdager med knallsol og varme så hagen og uteplassen begynner virkelig å ta form. Fjorårets sommer ble brukt til planlegging, noen planer er gjennomført og noe er forandret litt på. Og stadig nye ideer dukker opp. :) blant annet en le-vegg lagd av drivved og 2 gamle vinduer som skal skjerme den som tar seg en liten formiddagshvil i hengekøya.
Har et par foreldre som er ivrige hagemennesker, så vi har fått en masse stauder å fylle opp blomsterbedene med. Så her spirer og gror det med flotte blomster i alle slags farger. Kommer hagebilder etterhvert.;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar