torsdag 13. februar 2014

Det tar form!

En "trehvit" gang er malt i en nydelig gråfarge, og de trehvite dørene er endelig blitt hvite! Snakker om hvor lite som skal til før rommet virker større og får et helt annet preg! Nå holder min mann på med å snekre skyvedører til to "hull" i veggen som vi bruker til oppbevaring av klær. Tror resultatet kommer til å bli råstilig!!
Så nå er omtrent alt av trehvitt i huset borte, bare litt som gjenstår men det blir tatt hånd om etterhvert. Man må jo ha litt å styre med i huset.;)

Vi har også pusset opp minstemann sitt rom som også hadde trehvite vegger og lister. Der ble listene malt hvite, og veggene beiset vi med Gråtonet interiørbeis fra Tyrilin. Nydelig farge som ga et flott særpreg til rommet!
Senga tilhørte mannen min når han var liten, den har vi valgt å ikke gjøre noe med da den er så sjarmerende slik den er.

Nå har vi endelig fått sola tilbake, det er en skikkelig energi boost når sola skinner inn vinduet og lyser opp slik at vi får sett resultatene av vinterens arbeider i skikkelig dagslys. Dog sola avslørte at vinduene trengte en ordentlig vask...:)

Ønsker alle en finfin dag!!!:)

1 kommentar:

 1. Your Affiliate Money Making Machine is ready -

  Plus, making profit with it is as simple as 1...2...3!

  Here are the steps to make it work...

  STEP 1. Tell the system which affiliate products the system will promote
  STEP 2. Add PUSH button traffic (this LITERALLY takes 2 minutes)
  STEP 3. See how the system grow your list and sell your affiliate products all by itself!

  Are you ready to make money ONLINE??

  Your MONEY MAKING affiliate solution is RIGHT HERE

  SvarSlett