tirsdag 9. oktober 2012

Ett steg videre...

Ja, da var enda et prosjekt startet på!

Kabeltrommelen har fått seg en skikkelig omgang med pussemaskinen så alt av fliser og potensielle "rive-sund-strømpebuksa" kanter ble jevnet ut. Er veldig fornøyd med resultatet!! 
Etter pussingen fikk den seg 3 hjul på undersiden slik at vi enkelt kan flytte rundt på den (veldig praktisk når man skal vaske gulv osv.).
Det eneste som mangler nå er et strøk drivved - beis fra Jotun, så er den fiks ferdig! Men den ble så fin allerede etter pussingen at den har fått lov å komme inn i huset og bli tatt i bruk. Så kommer beisingen etterhvert. Blir så fint at Å! Var utrolig kjekt å få seg et avlastningsbord mellom godstolene. 

Så slik ser kabeltrommelen ut, foreløpig!:)

Jeg er jo også så heldig og ha fått arvet en gammel skuvseng. Den fikk jeg allerede når jeg bodde hjemme på pikerommet (for noe jeg liker å tro er bare noen få år tilbake... men som vel heller begynner å nærme seg 15 år siden..!!!!). Så det er veldig gøy å ha fått den inn i mitt eget hus, og er allerede flittig brukt av de søte små som kosekrok.  Det er så gøy å arve gamle ting!!! Har et over 200 gammelt speil som skal renoveres litt før det kommer opp på veggen, det er så skjønt!! Det er så gammelt at det er sammensatt av kiler istedenfor spiker eller stifter. Bilde kommer etterhvert!!;)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar