søndag 19. august 2012

Drømmen ble virkelighet!!

Endelig!!! Endelig er vi huseiere. Nå har vi vårt eget hus som vi skal bli gamle i. Og det er ikke bare et hus... Det er selve huset med stor H! Huset som vi gikk forbi så mange ganger og sa til hverandre at "åh, tenk om det huset noen gang kom for salg.." Og så gjorde det nettopp det! Og nå skal vi flytte inn i drømmehuset etter en knallhard budrunde og uvurderlig og god hjelp fra mine fantastiske foreldre .;) Uten dem så hadde vi aldri fått denne muligheten.
 Tror enda ikke det har gått helt opp for meg at vi faktisk skal bo der nå. De forrige eierne kalte det Villa Utsikten, tror jammen vi trygt kan fortsette å kalle det for det.. For det er en utrolig fin utsikt, perfekt beliggenhet i forhold til skole og barnehage og det er i et barnevennlig område med flotte tur muligheter rett utenfor stuedøra. Så nå teller vi bare dager til vi overtar nøkkelen til huset om en ukes tid. :)

Villa Utsikten!:)

4 kommentarer:

 1. Kom helt tilfeldig over den koselige bloggen din og oppdaget brått at drømmehuset ditt hadde jeg sett mange ganger før!!
  Morsomt :)
  Veldig koselig å hilse på.
  God helg!

  Klem Marit

  SvarSlett
 2. Hei Marit!

  Så artig, kjenner du de som bodde her før? :)
  God helg til deg også!:)

  Klem Marte

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei igjen!

   Ja, jeg "kjente" de som bodde der før dere (og de første som bodde der). Men jeg har stort sett bare vært utenfor huset for å hente sønnen min som var der masse. Han gikk i samme klasse som en av guttene :)
   Vi bor på Reinforsheia, så det var så morsomt å "komme over" en sånn fin blogg fra "nabolaget" :)

   Ønsker deg en fin dag og ei flott helg!
   Klem Marit

   Slett
 3. Ååå, så artig med "naboer" her i denne bloggverdenen også.:D Verden er ikke stor du.;) Du hadde også en kjempefin blogg, artig å følge med på slikt. Får jo ofte tips og inspirasjon fra andres blogger.:)

  Ha en fin uke!:)

  Klem Marte

  SvarSlett