tirsdag 8. mars 2011

Syke barn og dårlig vær..

Typisk innedag!! 

Det hersker ro over huset med Christine Guldbrandsen syngende stille i bakgrunnen og lillegutt sovende på sofaen. Regnet trommer mot vinduet, ganske behagelig å høre på igrunn.:)

 Jeg bruker tiden og nyter stillheten til å lese gjennom gamle og nye interiørblad. Har bestemt meg for å klippe ut favoritt artiklene fra alle bladene og samle dem i en diger "inspirasjons-perm" (Vel, muligens blir det flere enn bare èn perm, time will show...). Men siden jeg har en SVÆR bunke med blad liggende, så har det krevd en god dose motivasjon og tålmodighet, og ikke minst tid. Så nå har jeg endelig kastet meg hensynsløst over dem med saksa. Tror dette blir en bra perm!! Bilder kommer etterhvert.;)

Og så har vi som følger Home and Cottage på nett fått forhåndstitte i den nye katalogen. Utrolig mye fint som kommer, gleder meg til de får det i butikken!! :D

Den spede begynnelse :)2 kommentarer:

  1. En smart ide dette, men hiver du bladene etterpå? Jeg har bunker med hageblad og har ordnet meg et register på pcn over ting jeg kan få bruk for i dem senere. Men lurer på om det du gjør er like smart :)

    SvarSlett
  2. Hei!

    Ja, jeg gjør nok det... Har funnet ut at bladene blir bare liggende og fant ut at det å samle mine favorittartikler på en plass vil føre til at jeg kommer til å lese dem oftere. Det blir veldig greit å slippe å lese gjennom haugevis med blad, for det er jo alltid slik at noe liker man og noe liker man ikke... Så det som ikke blir klippet ut, blir resirkulert!:)

    SvarSlett