lørdag 12. mars 2011

Morgenstund har gull i munn, eller er tull i grunn?

Ja si det, det kommer nok helt an på dagsformen! For eksempel... når man har sovet kun 2-3 timer på grunn av syke barn, for så å våkne klokken 6, da synes jeg slettes ikke morgenen har gull i munn!!! Men samtidig skal det ikke mye til for å snu på det... Som nå, når solen skinner inn vinduet og lillegutt kryper opp i fanget mitt, legger armene rundt nakken min og gir meg verdens beste klem... Og avslutter med å si " det er helt rått" (som han har lært av storebroren å si, så det meste er for tiden helt rått...)... Da har morgenstunden fått gullkanter. 
Når man står opp så tidlig, så får man jo god tid til ting man ellers ikke får tid til når man sover lenge om morgenen (selv om jeg no helst hadde foretrukket puta noen timer til!!) Permen er for eksempel gjort ferdig!
Nå skal jeg nyte en deilig, varm, oppfriskende kopp med Pukka Refresh te - som jeg selvfølgelig har kjøpt på Home and Cottage. ;) Og den skal SELVFØLGELIG drikkes fra nydelige koppen fra Wik og Walsøe i Alveskog serien. ;) Nei, kjenner at tull igrunn'en stadig når igjen gull i munn'en!!!! 

Idag blir det en liten tur til byen for å handle litt småting til prosjekter som ikke er helt ferdige. Så da trenger jeg litt hvit spraylakk, lykt oppheng, flere plastlommer til permen og noen tulipanløker. Som forøvrig ikke skal brukes til samme prosjekt.:) 


Fant et par flotte kubbelysestaker på Home and Cottage idag:
Ha en fin lørdag alle bloggere og ikke - bloggere, håper den blir enestående!!!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar